Over Jenny

Ik ben Jenny! In 2004 ben ik gestart met Gewicht in Balans. Ik bied hulp bij het veranderen van je eetgewoonten. We gaan samen op zoek naar rust en balans in je leven. 

Vanuit mijn interesse voor voeding en beweging heb ik de opleiding gewichtsconsulente gevolgd. Met mijn achtergrond in personeel en arbeid ben ik altijd betrokken geweest bij het welzijn van de mens. Ik wil graag iets voor anderen betekenen. Na de opleiding voor gewichtsconsulente ben ik mij verder gaan verdiepen in counseling (gesprekstherapie), emotie eten, voeding in de overgang en voeding voor ouderen.

Een persoonlijke benadering is voor mij erg belangrijk. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen en brengen je huidige leefstijl in kaart. Wat eet je op dit moment, wat voor werk doe je, sport je regelmatig en heb je een dieetverleden? Dit lijkt een hele grote stap, maar in kleine stapjes en op jouw tempo werken we toe naar een voedingspatroon en gewicht dat bij jou past. Het doel is dat jij beter in je vel zit!

Je wordt begeleid vanuit mijn praktijk aan huis in een rustgevende en informele sfeer. Je krijgt handvatten aangereikt om veranderingen aan te brengen in je leefstijl, waardoor je meer balans en rust vindt. Het is de bedoeling dat we samen streven naar een (blijvende) gedragsverandering ten opzichte van eten en bewegen. We gaan samen op zoek naar een doel dat realistisch én haalbaar is. De nadruk ligt op verandering van eetgewoonten voor de rest van je leven.

Ik hoop je snel te ontmoeten en samen een gezonde levensstijl te realiseren. Voor vragen neem gerust contact op via info@gewichtinbalans.com of 06-13709064.